Molitev Rožnega venca začnemo tako, da se pokrižamo in ob tem izrečemo: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Preberite več: Molitev Rožnega venca

Mt 22,34-40

Na Jezusa so voditelji ljudstva zelo pritiskali. Postavljali so mu kočljiva vprašanja in ga s tem želeli spraviti v zadrego in z njim napraviti konflikt. Jezus je vse dobro vedel. On pozna človeka. Ta evangelij je zopet dokaz, kako zna Jezus rešiti tudi najtežja vprašanja in pri tem ne dovoli, da bi ga spravili s tira.

Preberite več: 30. nedelja med letom

Pogovor z odraslimi, ponedeljek, 19. oktobra 2020

  1. SVETO PISMO: Mt 22, 34-40
  2. MOJA SKRIVNOST ŽIVLJENJA
    1. Večnost. Kako da sem nastal? Zakaj jaz in ne kdo drug namesto mene? Za kakšno nalogo sem bil poklican? Razumem svoje poslanstvo? Ali sem se približal pričakovanemu? Ali sem zadel in razumel klic večnosti? Vrnil se bom. Izvedel bom, če sem upravičil in dobro opravil svojo nalogo.
Preberite več: ALI JE LAHKO BOLEZEN, NESREČA, SMRT…DAR?

OBLETNICE POROK, Rožnik, 17. oktobra 2020 ob 16.30

Kako primerno in prav je, da smo se zbrali k zahvalnemu bogoslužju tu na Rožniku pred misijonsko nedeljo. Spodobi se in pravično je, da se ob obletnici in ob spominu na vaš poročni dan skupaj in osebno srečate z Jezusom, mu pogledate v oči in ga vprašate: Gospod, ali sem v tem trenutku to, kar od mene pričakuješ in ali sem tam, kjer ti želiš, da sem?«

Preberite več: Obletnice porok 2020

Papež Frančišek je na grobu sv. Frančiška v Assisiju v soboto, 3. oktobra podpisal okrožnico Fratelli tutti (Vsi bratje).

Preberite več: »Fratelli tutti« (Vsi bratje), socialna okrožnica papeža Frančiška

Spoštovani vsi navzoči!

Danes je nadvse prazničen dan. Razobešene so zastave, zvonovi najslovesneje zvonijo, naša srca so ponosna, vesela in srečna, zagoreli bodo kresovi.

Preberite več: PRAZNIK ROJSTVA JANEZA KRSTNIKA – 24. junij 2020

Spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.